Oznámení kandidatury do Senátu ČR

Krásné nedělní odpoledne přátelé,

léto je na svém vrcholu. Děti si užívají prázdnin a rodiče zasloužené dovolené. Nejde si nevšimnout, že okolo nás pozvolna začíná předvolební kampaň. Lidé si budou 23. a 24. září vybírat zastupitele do městských i obecních zastupitelstev a v našem regionu navíc svého zástupce do Senátu Parlamentu ČR.

O Vaše hlasy v senátních volbách se letos budu ucházet s číslem 5, které mi přidělil los.

Pětku mám rád. Ne ovšem jako známku ve škole. Ale číslo to je moje oblíbené. Vždyť Jaroslav Foglar stvořil 5 Rychlých šípů, Karel Poláček napsal fantastickou knížku „Bylo nás pět“. Olympijský znak tvoří 5 kruhů podle 5 kontinentů. A hodně úsměvů rozdal sympatický robot ve filmu „Číslo 5 žije“.

A pro mne na prvním místě moje největší radost-mám 5 dětí.

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl, že moje letošní kampaň bude investičně menší, než ta před šesti lety, kdy jsem se musel představovat a investoval jsem i tam, kde to pro volby mělo malý efekt.

Ušetřené peníze, které by končily v různých reklamních agenturách, věnuji sportovním klubům a mládežnickým oddílům napříč regionem. Jsem přesvědčen, že nejlepší kampaní uchazeče o hlasy voličů nemá být hromada nesplnitelných slibů, ale skutečná práce, kterou konkrétní člověk pro region a jeho občany odvedl, odvádí a má možnost odvést.

V příštích týdnech budeme mít možnost potkat se na různých kulturních i společenských akcích.

Těším se na milá a podnětná setkání. Hezký zbytek neděle.

Ladislav Václavec

Ladislav Václavec - číslo 5 pro volby do Senátu 2022